Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ομιλία στην κεντρική πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κόρινθο


Αγαπητοί φίλοι
Όπως ακούμε κάθε μέρα την Κυριακή τελειώνει ο κόσμος. Έρχεται η συντέλεια και έχει επιτέλους ημερομηνία. 18 Ιουνίου 2012.
Θα ανοίξει η γη, η θάλασσα θα καταπιεί τις πόλεις, θα γίνει σεισμός 9 ρίχτερ, θα καούν τα δάση, θα πεθάνουμε αργά και βασανιστικά από μαζικές ασθένειες,  θα σερνόμαστε σαν σκουλήκια στην άνυδρη γη, παρακολουθώντας τους μετανάστες με μαστίγια στα χέρια να χτυπούν τους Έλληνες που θα περιφέρονται σαν ζόμπι στις καμένες και βυθισμένες πόλεις παρακαλώντας για λίγα ευρώ με την καθοδήγηση βεβαίως των δολοφόνων του ΣΥΡΙΖΑ και του αιμοσταγούς παρανοϊκού λαϊκιστή αρχηγού του Τσίπρα οι οποίοι θα μαζεύουν το αίμα των ανθρώπων με χωνιά κατασκευασμένα από δραχμές…
Αυτή είναι η περιγραφή για την Ελλάδα που έρχεται από την Ν.Δ. και τους πανέξυπνους και ιδιοφυείς επιτελείς του στα κανάλια.
Με τέτοια υλικά η Ν.Δ. θα χτίσει την Καινούργια Ελλάδα και θα την οδηγήσει στο μέλλον. Και με μέγα χορηγό το ΠΑΣΟΚ που η επάρατη τερατώδεις δεξιά μετατράπηκε ξαφνικά σε επάρατη αριστερά.
Τα συμφέροντας των αφεντικών τους εξυπηρετούν οι άνθρωποι. Λογικό είναι. Τα υπόλοιπα περί σωτηρίας της χώρας είναι παραμύθια. Μας έχουν φλομώσει στα ψέματα. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι έχουμε 5 χέρια. Γκεμπελικές μέθοδοι. Λέγε, λέγε κάτι θα μείνει. Και όσο πιο πολύ το λες το πιστεύεις και ο ίδιος.  Είναι πραγματικά επικίνδυνοι.
Εάν νικήσουν σε αυτές τις εκλογές ότι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα δεν θα είναι το ίδιο. Η ανεξέλεγκτη βία, η εξαθλίωση, η πείνα, οι αυτοκτονίες, τα αδιέξοδο θα πολλαπλασιαστούν επί χίλια.  Τα έχουν υπογράψει και θα τα τηρήσουν με κάθε μέσον. Η βία απέναντι στους πολίτες που θα θελήσουν να αντισταθούν θα είναι τρομακτική. Δείτε τι γίνεται σήμερα, κάθε μέρα και φανταστείτε το μέλλον. Δεν θέλει και πολύ προσπάθεια. Θα γίνουν ανεξέλεγκτοι.
Ας σκεφτούμε τι έχουμε χάσει και τι έχει απομείνει. Θα μας πάρουν και το πετσί σαν τρόπαιο στα νύχια των αφεντικών τους.
Το σάπιο πέφτει και προσπαθεί να μας παρασύρει βγάζοντας άναρθρες κραυγές και απειλώντας μας. Απειλώντας σας.
Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι. Τους επιστρέφουμε τον φόβο. Δεν φοβόμαστε πια. Αποκαλύφθηκαν τι ήταν και τι είναι. Οι μάσκες έπεσαν. Θα τους τελειώσουμε όχι γιατί το θέλουμε εμείς, αλλά γιατί αυτό είναι το ποτάμι της ιστορίας. Και το ακολουθούμε ζωντανοί, με ιδέες, με όνειρα, με όραμα. ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ. Μόνο τα ψόφια ψάρια παρασέρνονται από το ρεύμα… Και αυτό που μετράει δεν είναι τι θα κάνουμε αλλά που πηγαίνουμε. Ο στόχος μετράει και όχι ο βηματισμός.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του κόσμου δεν φταίει ο προηγούμενος αλλά ο επόμενος. Έλεος, Ψεύτες και υποκριτές.
Και εάν όλοι οι μικροί οι ελάχιστοι μας χτυπάνε, αυτό σημαίνει ότι είμαστε μεγάλοι και δυνατοί.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΧΟΙ.
ευχαριστώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: